Afscheidsfeestje 7 juli - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Neeltje Peeters - WaarBenJij.nu Afscheidsfeestje 7 juli - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Neeltje Peeters - WaarBenJij.nu

Afscheidsfeestje 7 juli

Blijf op de hoogte en volg Neeltje

23 Mei 2007 | Nederland, Rotterdam

Hola,

Nog iets minder dan twee maanden voordat ik vertrek. Nog allerlei dingen worden geregeld, zo heb ik vandaag mijn prikken gehaald en vanmiddag ga ik mijn aangevraagde creditcard ophalen. Ja, dat wordt met geld smijten ;-) O, laat ik maar lekker blijven sparen! En zo zijn er nog vele kleine dingen. En natuurlijk wat spaanse woorden leren. Ik heb een hele strenge juffrouw, ze heet Suzan :-) Elke week weer woordjes leren, ach, daar ga ik het ook leren dus het komt wel goed. Maar wat voorkennis kan geen kwaad!
Waar ik eigenlijk een bericht voor schrijf: zaterdag 7 juli houd ik een afscheidsfeestje in Hengelo, iedereen is uitgenodigd om naar het oosten te komen. Mensen uit Rotterdam kunnen blijven slapen als je het van te voren even aangeeft. Als je komt, laat het dan even weten via deze site of via mijn e mail adres! Dan kan ik rekening houden met alle hapjes en drankjes! Leuk als iedereen komt! Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom tot.....

Hasta luego, Neeltje

• 23 Mei 2007 - 16:56

Maylang:

Ik kan je nog niet zeggen of ik kom, dat weet ik waarschijnlijk pas na 6 juni. Ik heb een vriendin die 40 wordt en haar moeder organiseert een surprise weekend voor haar en haar drie beste vriendinnen.
    Ik laat nog wat van me horen. Doei

• 24 Mei 2007 - 06:23

Indra:

hoi,

wat leuk dat je deze site bent begonnen. Zou ik aak op kijken als je op vakantie bent.

• 24 Mei 2007 - 07:06

Lizet:

O, dat is dus de reden waarom jij graag komt bbq-en; ik begin het te begrijpen ;).
    7 juli moet wel lukken want mijn vakantie is dan al begonnen, maar ja, die is niet te vergelijken met jouw plannen. Ben wel een beetje jaloers hoor!
    Misschien wil iemand meerijden (of meer dan 1?) naar dat verre oostelijke Hengelo? Kunnen we alvast in de auto een sketch voor Neel bedenken...

• 24 Mei 2007 - 07:15

Jose:

vanuit ierland heel veel groetjes. Wij komen niet op je feestje( beetje ver)
    Wanneer vertrek je precies?
    Heel veel plezier op je feestje en veel succes
    Pius, Jose, Knuffels en kusjes van Joe en Laura

• 24 Mei 2007 - 07:43

Geertje:

Natuurlijk ben ik er :-) Het is voor mij natuurlijk ook wel lekker dichtbij.

Grz. Geertje

• 24 Mei 2007 - 13:56

Vera:

Leuk Neel!!!
    Ik ga je zeker volgen!!!
    Over Hengelo ga ik nog even nadenken hoor!! Het is nogal een eind ;) Je hoort het nog!!!

Liefs en succes met de laatste voorbereidingen!

• 24 Mei 2007 - 15:23

Katharina:

Hoi Neel,
    Heb al afspraken op de 7e.Helaas.
    Missen ga ik je zeker. Volgen via deze site ook. We houden je op de hoogte van het wel en wee. Hasta la vista

• 24 Mei 2007 - 15:47

Nelleke:

Nou, Neeltje, waar ben je nu ?
    Blijven turven hoeveel reacties je al hebt, ik hoor het morgen wel.
    Ik neem wel afscheid - zakdoek paraat - in Rotterdam.
    Denk morgen aan je babyfoto's. Kunnen we aan het behang zien wie wie is.

• 24 Mei 2007 - 17:24

Susan:

Hey Neel,
    Ik kom hoor!! En zo streng ben ik niet. Volgende keer wel mijn naam goed schrijven! En denk aan je huiswerk ; )
    Groetjes Suus

• 24 Mei 2007 - 18:12

Ine:

Hey lekker ding, dan zijn we net op vakantie. Liggen dan waarschijnlijk met ons lui gewicht op het strand van La Palm met een heerlijke cocktail. Jammer, maar we zien elkaar nog wel voor je vertrek.
    Veel groetjes en liefs Ine

• 24 Mei 2007 - 21:07

Marianne,Jos,kids:

Hoi Neeltje,

Helaas kunnen wij niet komen op je afscheidsfeestje. Wij zitten dan al 5 dagen in Spanje (Marbella). Heel veel plezier op je avontuur en leuk dat we het zo een beetje kunnen volgen.

Gr. uit Horst

• 26 Mei 2007 - 08:15

Ome Hans:

Hallo Neeltje,
    Wij zuller vol spanning je reis vervolgen. Ik kom in ieder geval maar tante Corrie zit dan in Ierland om Joe op te halen die komt 4 weken bij ons op vacantie. Je hoort nog van ons met wie ik kom. Gr Ome Hans.

• 26 Mei 2007 - 17:34

Monique De Bie:

Hoi Neelje, wat een leuk idee om iedereen uit te nodigen in Hengelo. Ik moet nog even mijn agenda bestuderen, i.v.m. de kids. Wat betreft woordjes en uitspraak: Ik= Yo, dat wist je al (nog zo'n juf die zich er tegenaan bemoeid!), misschien dat jij ze in Zuid Amerika iets kan leren over Ali B. als je over jezelf (Yo!) begint!!!! Nog zo'n leuke voor een echte rotterdammer is; 8 in het Spaans, ik krijg het maar niet voor elkaar om het goed uit te spreken en Jack lacht mij altijd uit!!! Gr.Mo.

• 26 Mei 2007 - 18:59

Karin:

hey Neel
    ook ik ga je zeker volgen op deze site. Ben benieuwd wat je allemaal weer gaat beleven en meemaken. Heel veel succes met de voorbereidingen! 7 juli lukt helaas niet, wij hebben dan een bruiloft. Misschien lukt het ons nog om daarvoor iets af te spreken??
    kus karin

• 28 Mei 2007 - 12:28

Miriam:

Leuk zeg, deze site. Reken maar niet op ons op 7 juli (1 week voor de uitgerekende datum...). We wensen je natuurlijk wel heel veel plezier met het grote avontuur!
    Tot ziens,
    Miriam, Marcel, Jaelle, en ?

• 05 Juni 2007 - 14:14

Rob:

Hallo Cornelia,

leuk zo een persoonlijke site. Ik zal je blijven volgen, maar nu nog even een paar weken hard werken, zodat je uitgeknepen en doodmoe aan je reis kunt beginnen, maar gelukkig heb je heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeel tijd om te genieten en uit te rusten. Maak er een onvergetelijke reis van!!!!!

• 09 Juni 2007 - 09:02

Jolande Kuipers:

Hoi Neeltje

Kan helaas niet komen, mijn jongste broer geeft een feest ter ere van 15 jaar huwelijk.
    Succes met Spaans leren!

Groetjes Jolande

• 09 Juni 2007 - 10:57

Geertje:

Nog precies 40 nachtjes slapen en dan vertrek je echt...

Sssssspppppannend.

Liefs Geer

• 14 Juni 2007 - 10:43

Maartje:

Hoi Neeltje

Natuurlijk kom ik op je feestje.
    Heb er zin in!!!!!!

ondertussen vertrek je al bijna want ik ben natuurlijk weer eens laat met mn reactie.

Groetjes Maartje

• 14 Juni 2007 - 10:44

Maartje:

over 1 maand en 5 dagen vertrek je.

groetjes Maartje

• 23 Juni 2007 - 15:26

Carla Linders:

wat spannend en leuk dat jj site gemaakt hebt.

wij wouden even laten weten dat we ook komen met 4 man.

nou tot dan ;)

groetjes fam linders

• 25 Juni 2007 - 08:17

Natascha:

We vinden het geweldig voor jou dat het eindelijk zo ver is dat je kunt vertrekken. We wensen je heeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeel plezier en een goede reis.
    Tante mien en ik komen op jou feest.

Groetjes Natascha, Guillaume, Rick,Lars en Tante Mien.

• 26 Juni 2007 - 12:07

Mama:

Natuurlijk komen pa en ik ook op je tot ziens fuif,we zijn dan toch hier.
    Verder gaan we vandaag samen nog eerst naar de tandarts want die wil nog eerst je verstandskies eruit halen.
    Na dit uitstapje naar Oldenzaal begint de vertrekdag met rasse schreden te naderen,want het is vandaag al 26 juni. Spannend is het allemaal,maar ik hoop dat je een prachtige reis zult hebben en dat vol verhalen gezond weer thuis komt,wanneer dat wachten we "gewoon"af.
    Tot straks en heel veel succes met de laatste schooldagen.

Je moesje.

• 28 Juni 2007 - 19:49

Bart Peeters:

Neeltje, hier een wat late reactie van mij, ik wens je een fantastische reis en veel goede ervaringen. Je hebr er lekker lang naar uitgekeken maar nu is het dan bijna zover. Wat dat geld smijten betreft 9sinds gisteren ga ik daar ook over, kan de geldstroom met mijn machtiging altijd afknijpen, heel veel plezier en liefs.
    Denk erom, doe geen dingen die ik ook niet zou doen als jij erbij was.

Pa

• 06 Juli 2007 - 16:34

Patrick:

hallo neelte ik zal je mis wat Jammer
    liefte meisje van der wereld
    dike kus van patrick de lat

• 06 Juli 2007 - 18:23

Nicole:

Hola Neeltje,

Nog even... en ik haal je op in Quito!! Ik zal dus niet op je feest verschijnen maar we zullen hier je aankomst dubbel vieren!!

Heel veel plezier op je feest en een hele goede reis!!

Hasta pronto!!

• 11 Juli 2007 - 11:34

Stefan Poirot:

Hooi Neel. Ben je al weg of bijna? Hoe was je feestje? Wilde eigenlijk ook langskomen maar mn moeder was ook jarig. Ik ga bijna weer vliegen op de plek des onheils. ;) en in oktober naar Turkije. Heerlijk!

Maar succes daar en geniet ervan he! En we mailen vast nog wel. Ik hou je hier in de gaten.

Dooeeii!!
    Stefan

• 12 Juli 2007 - 07:54

Merel:

Nou, het is dus duidelijk wie er WEL waren :) Kan je helaas niet uitzwaaien, ik zit dan al in SF, maar zie je vast nog ergens onderweg dit jaar!
    Enne, ik laat je weten als ik mijn website ook in gebruik heb.... Goeie vlucht!
    Kus,
    Merel.

• 12 Juli 2007 - 12:37

Marieke Klementowski:

Ha Neeltje!

We zijn niet op je feestje geweest, zul je wel gemerkt hebben... Maar we hadden een verjaardag hier! Ik vind het heel leuk voor je dat je deze reis gaat maken! Zou niks zijn voor mij! Ben net terug van 3 weken Amerika en dat was lang en ver genoeg voor mij! Ik wens je heel erg veel plezier, geniet ervan en ik zal je site in de gaten houden! Kan ik je avonturen volgen! Nou, goede reis en nogmaals geniet ervan!
    Groetjes vanuit Tegelen, Marieke